Наградиха участниците в конкурса „Аз обичам Сливен“ на Младежки дом

На 22.10 в РУО/Регионално управление на образованието/ Сливен бяха наградени участниците в конкурса на Младежки дом – Сливен „Аз обичам Сливен“, инфортмират от домът.

В категорията за стихове на първо място беше класирана Ралица Жекова от ППМГ „Д. Чинтулов“, на второ- Дейвид Дечев от ПХГ „Д. Дамянов“, а на трето- Мария Димитрова от СУ „К. Константинов“- гр. Сливен. Награда на журито получи Атанас Атанасов от ОУ „Хр.Ботев“с.Самуилово, а поощрителна награда- Яна Чолакова от ППМГ „Д. Чинтулов“.
Председател на журито беше Валентина Димитрова- уважаван учител литератор. Редактор е на книги. Нейни стихове, рецензии, критически материали, есета са публикувани в местния и в централния печат. Автор е на поетичните книги „Нощна магия”  и „Сезони от чувства” .
Всички останали участници получиха грамоти, похвали и пожелания  от директира на Младежки дом -Пламена Петкова за активността си и прекрасните стихове за родния град под „сините“ камъни.
Конкурсът беше част от проект на Младежки дом „Младежи за откритост и съпричастност II“по програма „Еразъм+“ на ЕК с ръководитл Анелия Иванова.
Домакин на събитието беше РУО – Сливен със специалното участие на г-жа Милена Чолакова, която награди част от участниците и им пожела да развиват креативността си и където и да отидат, винаги да се връщат, да работят за  Сливен и да го носят винаги  в сърцето си.