На 16 и 17 април “Капачки за Бъдеще” ще са в Сливен и Ямбол с нова кампания за детска линейка

капачки бъдеще

След като дариха първата неонатална линейка само преди шест месеца в Пловдив, днес от „Капачки за Бъдеще“ обявиха, че вече са събрали средства за втора и започват да събират за ТРЕТА!

“Линейката, която дарихме в Пловдив, обслужва цяла централна южна България и по-специално областите Пловдив, Пазарджик, Смолян, Хасково и Кърджали. Целта ни е да дарим линейки и на други градове, където има университетски болници като Плевен, Варна и т.н., така че да покрием цяла България!”, добавиха от там.

Припомняме, че преди да се заемат с линейките, доброволците от “Капачки за Бъдеще” промениха най-старите кувьозите в болниците в цяла България, след което помогнаха и с още десетки медицински апарати за детски, родилни и неонатални отделения на 36 болници в 36 града общо! И всичко това, благодарение на капачките, които цяла България събира.

Може да подкрепите каузата за детска линейка, като занесете своите пластмасови капачки и алуминиеви кенчета до пунктовете на „Капачки за Бъдеще“ на 16 април /събота/ от 10 до 14 часа на площад Хаджи Димитър в Сливен или на 17 април /неделя/ от 10 до 14 часа пред зала Дияна в Ямбол.