Мотосъборът в м. „Сайганица“ е в разгара си

Седмият мотосъбор, който организира мотоклуб „Лястовица 33“ и Община Котел в м. „Сайганица“, продължава да събира хиляди любители на високите скорости от цяла България. От два дни кипиловския балкан посреща най-големите рок изпълнители и дава сцена на младото поколение техни последователи.
През изминалите два дни, сцената беше подгрята от SinDeed и Seсond to None, а точката на кипене нажежи във вчерашната вечер фурията на българския рок Милена. Освен със свои изпълнения тя зарадва почитателите си с кавъри на български и световни изпълнители, сред които Георги Минчев, Тина Търнър и други.
Програмата на третия ден от мотосъбора започна с традиционната почетна обиколка „В чест на Георги Ст. Раковски“ по маршрут Кипилово-Котел-Кипилово, след което продължи по-късно пред кметството в с. Кипилово, където се състоя стънт-шоу.
Вечерта, концертната програма стартира с официално откриване на събора в 19:00 ч. и концерт на дует „Пърфект“. От 22.40 ч. на сцената ще се качат гайдарите от ансамбъл „Аподай“, а от 23:30 ч. Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени ще покачат градуса на настроението с хитовите си изпълнения.