Мнение на един патриот: Разпад на държавността!

Случващото се в държавата може да бъде описано само с няколко думи и това е „разпад на държавността“.
Главният прокурор на републиката нарече водача на най-голямата полическа партия „лицето Бойко Методиев Борисов“, все едно е криминално проявен обект на разследване и подчерта, че Барселонагейт може да се извади от чекмеджето, а олигарси като ЙХ и компания по места, барабар с кметовете на Герб могат да изгорят.
Борислав Сарафов, който излъга, че Гешев е бил със семейството си отново влезе в защита на задкулисието, което иска да го представи за жертва и извади имот “ регентската къща“, която уж Гешев приватизирал. Обаче се оказва, че имотът е държавна собственост, а с него се разпорежда висшия съдебен съвет, който с 12 гласа предава разпореждането на Иван Гешев . Сарафов отново се оплете.
Войната в прокуратурата е лош знак за България в международен план.
В същото време Борисов влезе в обяснителен режим, а Десислава Иванова беше като гръмната, когато Мария Габриел обяви, че иска оставката на Гешев. Днес чухме, че Деси се чува и с Гешев и признава, че няма хабер за поисканата оставка. Урсула фон дер Лайен пък подкрепи своето протеже Габриел и показа, че дори временно назначен министър-председател на България се назначава от Европа. И това ако не е разпад на държавността, здраве му кажи. До преди дни си мислех, че най-добрият ход на Борисов е издигането на Мария Габриел за министър-председател. Днес смятам, че това е отчаян ход за оцеляване.
Явно старият лъв вече не владее прайда, а младите лъвчета искат територията, че да продължи щавенето на европейските фондове и бюджета на България.
БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!
Георги Зафиров, 16.05.2023