МГЕРБ-Сливен проведе областно събрание

Областната структура на МГЕРБ-Сливен проведе редовно заседание, на което бяха обсъдени организационни въпроси на областно ниво и предложения за промени в Правилника за организацията и дейността на МГЕРБ. На събранието присъстваха над 30 представители на МГЕРБ от област Сливен. Целта на срещата бе и младежите да номинират свои представители за членове на Националния изпълнителен съвет на МГЕРБ за предстоящото на 5 юли Общо събрание на младежката структура, което ще се проведе в София.

Гост на събранието бе общинският ръководител на партията и председател на групата общински съветници Здравко Костадинов. Той поздрави младежите и ги призова да са единни, уверени в себе си и в убежденията си, и да използват времето си за образование и усъвършенстване.

“Младежката структура на ГЕРБ е най-голямата и активна в страната. ГЕРБ е единствената партия, която реално включва младите хора в политическите процеси и много залага на тяхното развитие и реализация. Участието на младежите във всички сектори от обществения живот е много важен. В младите има много енергия и заряд и това си личи от всички инициативи, които осъществявате”, каза Здравко Костадинов.

„Областната организация на МГЕРБ – Сливен е на пето място в страната по активност. Трябва да продължим да бъдем изключително активни, за да успяваме да реализираме идеите и инициативите си, които са насочени изцяло към хората и местната общност. Водени от демократичните ценности, ние младежите от ГЕРБ ще продължим да бъдем активен участник в политиката на партията. Ще продължим да увеличаваме числеността си и ще докажем, че можем още повече. Ще бъдем полезни и в предстоящата изборна кампания, защото заедно можем всичко“, заяви Даниела Христова, областен координатор на МГЕРБ – Сливен.

Младежите коментираха актуалната политическа обстановка в страната и предстоящите през следващата година парламентарни избори.

Събранието протече при всички санитарно-хигиенни мерки в извънредната епидемична обстановка.

 

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ