Медиците от Диагностично-консултативен център 1 – Ямбол отбелязаха своя празник

С тържество и връчване на награди медиците от Диагностично-консултативен център 1 – Ямбол отбелязаха днешния 19 октомври – Денят на българския лекар.

На събитието присъстваха кметът на град Ямбол Валентин Ревански, председателят на Общински съвет – Ямбол Антон Шиков, секретарят на община Ямбол Камелия Любенова и доктор Джамбазова, член на управителния съвет на Регионалната колегия на Българския лекарски съюз в град Ямбол.

„Уважаеми лекари, уважаеми медицински специалисти, обръщам се към Вас и към всички лекари от град Ямбол с целия си респект и уважение. Искам да благодаря за Вашата усилена работа и за това че лекувате нас, нашите деца, нашите внуци, нашите родители. Искрено Ви поздравявам за днешния празник, като пожелавам много успехи и заявявам, че Община Ямбол винаги ще подкрепя лекарите, според своите възможности, но ще разчитаме и на Вашата съпричастност към това, което се случва в лечебните заведения, в които работите“, с тези думи кметът на Ямбол Валентин Ревански се обърна към медиците, които се бяха събрали.

Наградените лекари от ДКЦ-1, които получиха приз за принос в развитието на здравеопазването в Ямбол са д-р Татяна Иванова, д-р Трендафил Трендафилов, д-р Живка Боева и д-р Мария Бинева.