Мъжка тениска – какво да взема предвид при покупка на такава?

На пазара е налично огромно разнообразие от мъжки тениски. Ще откриете възможности в различни модели и цветове, а и такива в разнообразни ценови диапазони. Като цяло има опции от различни марки. Можете да подберете подходящата за вас цена на база на бюджета си, на стила си или пък на база на марките, които считате за висококачествени и искате да изберете. Тук ще ви предоставим малко повече информация, за да ви улесним в избора на мъжка тениска.

Каква мъжка тениска да избера според стила си?

За начало можете да направите избора си за мъжка тениска според стила ви на обличане. Ако носите предимно спортни дрехи, е вариант да изберете едноцветна опция в класически модел. Разбира се може да има малко лого на определена марка или друг ненатрапчив елемент като например кантове на яката и ръкава в друг цвят. От този тип тениски ще откриете и варианти в различни ценови диапазони и спокойно ще можете да създадете синхрон между желаните модели и съответно финансите.

В случай, че пък обичате спортно-елегантния стил или просто искате някоя по-различна и нестандартна мъжка тениска, можете да изберете такава в един цвят и с интересна щампа или пък в няколко цвята. Ако пък искате да комбинирате тениска в официален стил, то един чудесен вариант е поло модел с яка или пък изчистена такава с шпиц деколте например в черно. Като цяло ще можете да разгледате разнообразни опции за всички стилове в answear.bg.

Каква мъжка тениска да избера според бюджета си?

Разбира се можете да направите своя избор за мъжка тениска и според бюджета си. Един пример е просто да сте решили да отделите определена сума. Тогава лесно ще сортирате всичко по максимална цена, за да разгледате възможностите. Допълнително е вариант да знаете какъв цвят или тип тениска търсите и да имате определен бюджет. Тогава си заслужава да разгледате всички опции, отговарящи на тези критерии. Можете да сортирате по най-ниска цена. И в крайна сметка не се знае какви са офертите в момента и дали вашият планиран бюджет за една тениска няма да ви стигне и за две.

Допълнително е вариант просто да сте отделили дадена сума за пазар на повече и различни дрехи. Тогава е добра идея да разгледате опции за различните продукти, които търсите. Така ще можете да създадете баланс между това за какво ще отделите каква част от планираното. Една чудесна висококачествена марка, от която можете да изберете всякакви дрехи, обувки и аксесоари е ck на answear.bg.

Каква кройка за мъжка тениска да избера според фигурата си?

Ако обичате да подчертавате фигурата си цялостно в горната част, то най-впитите модели са добра идея. Можете да комбинирате с черно или тъмносиньо като цвят за още по-силен ефект на вталяване или пък да изберете по-светъл нюанс, ако искате визуално да увеличите мускулната си маса. В случай, че желаете да подчертаете само раменете си, можете да заложите на по-впити ръкави например за поло тениска, която надолу е права.

Разбира се, ако не искате да има визуално подчертаване на която и да е част или просто държите на максимално удобство и прохлада, то заложете на цялостно широка тениска. Тази опция е приложима за абсолютно всички фигури. Освен това наистина прохладата през лятото с такава е абсолютно незаменима. Можете да разгледате интересни варианти за такива от марката poul shark.