Мъж отряза с шлайф скоба на колата си (ВИДЕО)

Клип с демонстративно премахване на скоби от автомобил във Враца обиколи социалните мрежи. На него се вижда как мъж с портативен флекс реже поставената му скоба за неплатено паркиране в синята зона на града. Докато реже, шофьорът гневно обижда служителите на „Паркинги и гаражи“. А отрязаната скоба след това прибира в багажника си „като сувенир“. Постъпката му предизвика вълна от разнопосочни коментари.

„За случая бях уведомен пряко от служителите на синята зона и екипа, поставящ заключващите устройства. Веднага подадох сигнал в дежурната част на РУ на МВР– Враца. Нашите служители ме уведомиха, че лице е отрязало скобата, сложило я е в багажника си и е напуснало мястото. С подаване на сигнала в полицията лицето беше бързо установено и задържано”, каза в ефира на „Здравей, България” Цветомир Илиев от Общинското предприятие „Паркинги и гаражи”.

По думите му подобни ситуации са ежедневие. „Постоянно има недоволни граждани. Нашите служители, голяма част от които са жени, по метода на убеждението, успяват да се справят в трудните ситуации. В конкретния случай жената, която е била на смяна, е била далеч, но е чула шума от рязане на метала. Предупредила е своевременно колегите си от екипа, за да започне издирване на автомобила”, посочи той.

Източник: Нова тв