Марешки със силно финално обръщание: Да избираме мъдро в неделя

ДА ИЗБИРАМЕ МЪДРО В НЕДЕЛЯ

Българите от цялата страна ни възложиха ясни задачи, защото очакват конкретни резултати и знаят, че ние сме единствените, които ще  ги изпълним, заяви лидерът на ВОЛЯ в силно обръщение към народа.

Ето какво още каза той:

Приятели и съмишленици,

Свободни българи,

Вие, които споделяте нашите идеи и борба.

Вие, които повярвахте в Патриотичната коалиция.

Вие,  които с ум и сърце се включихте в нашата кампанията.

Гордея се с Вашия дух и професионализъм. Вярвам в успеха на нашето дело, защото то е на ползу роду. С това убеждение започнахме тази кампания. С още по-непоклатима вяра в силата ни да спазим поетите ангажименти отиваме към изборния ден. От историята, опита и работата си знам, че българският патриотизъм е преди всичко дела! Дела трябват, а не думи! Така го е казал Апостола, така  работим и ние, истинските български патриоти.

Българите от цялата страна ни възложиха ясни задачи, защото очакват конкретни  резултати и знаят, че именно ние ще ги изпълним. Не празни обещания, а по-добър живот за всички: от най-уязвимите до бизнеса с български корен. Този, който създава най-много работни места и плаща данъците си тук – в България. Този, който пое тежестта на Ковид кризата.

 

Българските граждани пишат задачите за следващото Народно събрание. Ние сключихме договор единствено с тях и само пред тях сме отговорни. Всеки глас за Патриотичната коалиция ВОЛЯ  и НФСБ в неделя ще бъде вот на доверие за изпреварващо развитие и социална справедливост.

Ние сме хора на действащия патриотизъм.  На икономическия патриотизъм. Защото за нас България и българският народ са над всичко. Защото ние разбираме политиката като служене на народа.

Ще се справим с тежестите на кризата, ще излезем от пандемията по-силни, ако на 4 април избираме мъдро.

Благодаря ви и помнете, че успехът за Патриотичната коалиция е успех за всеки един от вас и за България.

Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ е с номер 24 в бюлетината.