Марешки: Гласът за патриотите от ВОЛЯ и НФСБ е шанс за България

„4 април може да стане ден на надеждата, денят на новото бъдеще за милиони българи. А може да си остане една обикновена неделя. Зависи от хората. Избирателната активност е много важна, за да има силно представителство в новия парламент”, заяви във Варна лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки. Той е водач на листата на Патриотичната коалиция ВОЛЯ и НФСБ в морската столица.

Лидерът на ВОЛЯ е категоричен, че всеки глас в подкрепа на истинските патриоти е шанс за народа и за България. „Какво искаха българите години наред – чисти политици и партии, некорумпирани, хора с идеи, прагматици, които с грижа ще се отнасят към всеки държавен лев, дошъл от джоба на данъкоплатците. Ние сме тези хора. Всички останали или са били вече в управлението и са се провалили, или не са направили нищо добро за народа в живота си. Затова очакваме мощна подкрепа. Гласът за патриотите от ВОЛЯ и НФСБ е шанс за всеки българин, за България”, категоричен е Марешки.

Той призова българите да не остават вкъщи в този важен за живота им и за бъдещето им ден. „Изследванията сочат, че около 11% още не са решили за кого да гласуват. Призовавам ги да дадат шанс на нас. Програмата ни е ясна, конкретна, бързо изпълнима. Ще видят резултата още в първите месеци на новия мандат, не след години.”, каза още Марешки. Той заяви, че е време в парламента да влязат депутати, които с достойнство могат да носят това звание.

„Рейтингът на Народното събрание не е нисък, заради народа, а заради грешни избраници, които са го подвели с лъжи и празни обещания. Ние ще върнем авторитета на тази институция”, категоричен е Веселин Марешки.