Малкото джудже е първото представление на Куклен театър Сливен за новата година

На 12 януари 2020 г., неделя, от 11 часа, в салона на ДКТ-Сливен, театърът ще представи първото си представление за новата година, МАЛКОТО ДЖУДЖЕ от Теодора Попова-Лазарова. Режисьор – Петромил Денев, сценография и кукли – Евелина Савицка. Участват: Георги Янев, Никол Големанова, Силвана Петрова.

Чували ли сте някога за Якоб Рубенщайн? Не? Това е името на малкото джудже, чиято единствена цел е да открие златото, скрито в недрата на планината. Но когато гората е обзета от пожар, той се оказва изправен пред най-сложната задача в своя живот – да премине през пламъците, да пресече реката и да се срещне лично със Злата вещица – единствената, която може да спре огъня.

Приказка за неподозираните качества, които всеки от нас носи у себе си. Вълшебна и интригуваща история, която ще грабне вниманието на децата, но едновременно с това ще укрепи вярата им в техните собствени сили.

Със спектакъла, на сцената ще празнуваме рождения ден на децата родени през месец ноември. За тях сме подготвили много изненади!