MAGIC BET Drift Sliven посреща най-успешните български дрифтъри

Участниците ще се борят за награден фонд от 5000 евро

Грандиозен моторспорт уикенд ще завладее Сливен от 10 до 13 юни! Състезатели и фенове от цялата страна пристигнат в града за надпреварата MAGIC BET Drift Sliven. Събитието ще се проведе на летище „Бършен“, като в него ще се включат над 50 състезатели в клас Pro 1 и Pro 2, включително от Румъния и Турция.

MAGIC BET Drift Sliven е Втори кръг от Българския Дрифт Шампионат.  Част от имената, които ще се включат в състезанието са победителя в първи кръг Йордан Младенов, миналогодишният шампион Добромир Луканов и, разбира се, най-успешният ни дрифт пилот Павлин Пенев.

Организаторите обещават предизвикателна конфигурация, с която се надяват да затруднят пилотите и да зарадват любителите на високите скорости, подсигурявайки поле за атрактивни преминавания.

Генерален спонсор на надпреварата са веригата игрални зали MAGIC BET, като освен паричния фонд, който осигуряват, са подготвили много подаръци и изненади за публиката по време на състезанието.

Събитието ще се проведе при спазване на всички противоепидемични мерки. Афтърпартито ще е на 12 юни в клуб MODERNO в Сливен. Входът е свободен за всички всички посетили дрифта.