Лятото в Ямбол започна с „БириМанджаро“

Ямбол преживя най-свежото откриване на лятото с „БириМанджаро“ на 21 юни. Бирата, храната на огън и рок-музика в Градския парк събраха хиляди жители и гости на града.

Снощи на сцената се качиха Васко Кръпката и „Подуене блус бенд“, ямболската банда „Twin Peaks“ и алтернативната група „Стойност“, която наскоро пусна нов албум.

На 22-ви юни на сцената ще видим Дичо и ще чуем едни от най-любимите ни български песни, като “Ледено момиче”, “Аз и ти”, “Две следи” и много други. Преди това на сцената ще се качат нашумелите банди „ONE DAY LESS“ и „InnerGlow“. А в неделята на 23-ти юни в ямболския градски парк ще стане горещо със сръбската банда „Ritam-I-Ja“, които ще направят запомнящ се трибют на Red Hot Chilly Peppers. Във всички дни ще можете да чуете и китариста с каубойска шапка – Dino Rock.

Концертите са с начален час 18:00, но през целия ден има програма, която включва детски игри и много активности за по-големите жители и гости на Ямбол.

А освен това гражданите имат възможност да опитат бирата на 13 различни крафт пивоварни от България и Европа, американски смоукъри, бургери, скара, специално приготвени автентични италиански рецепти и свежи коктейли.

Очакваме ви в Градския парк на Ямбол!