Лектори от Фондация „Бъдители“ вдъхновяват ученици от 12 ОУ “Елисавета Багряна” в Сливен

Лектори от Фондация „Бъдители“ гостуваха за втори път на учениците от СУ „Константин Константинов“ в Сливен. Събитието на тема „Моят път към желаната професия“ се проведе през януари тази година.

Лектори от Фондация „Бъдители“ ще гостуват на учениците от 12 ОУ „Елисавета Багряна“. Събитието на тема „Моят път към желаната професия“ ще се състои на 7 февруари (вторник) от 13:00 часа в сградата на училището по покана на Величка Христова – директор.

Лектори по време на събитието ще бъдат Биляна Панталеева – основател и председател на Фондация „Бъдители“, мениджър лични финанси и застраховане, Маги Богданова е съдружник в една от най-известните и иновативни счетоводни кантори в България и Емил Лесов – партньор  на една от големите немски компании в сферата на здравето и красотата.

Фондация „Бъдители“ обединява екип от професионалисти в различни области, които постигат целите си, като в ежедневието действат с желание и постоянство. Те са личности, които работят със сърце това, което искат, давайки висока добавена стойност на обществото. Един от най-силните мотивационни похвати за действие е реалният пример на желаната професия, на желания живот, на желаното поведение.

Фондация „Бъдители“ има за цел да подпомогне образователния процес на студенти, ученици и личности от всякаква възраст, мотивирайки и ориентирайки ги за професионалния живот. Под формата на разчупени и иновативни лекции те споделят за пътя, изминат от училище до днес.

Според лекторите, които са част от Фондация „Бъдители“ личният пример в дома, училището, университета и обществото като цяло, е най-важен за младите хора. Именно той води до продуктивни действия и поемане на отговорност, чрез които се изграждат мотивирани и можещи личности. Фондацията стартира своята дейност като благотворителна инициатива преди 7 години, а доказателство за това колко ценен е личният пример е силния интерес към събитията. За този период от време „Бъдители“ са гостували на над 60 училища и университети, където са се срещнали с около 4800 млади хора.

Повече информация за Фондация „Бъдители“ можете да откриете на адрес https://buditeli.bg/