Кунчев: Не съм в болница, имам нахалството да не съм и умрял

Снимка: БГНЕС

Главният държавен здравен инспектор доц. Ангел Кунев опреверга слуховете по свой адрес с пост във Facebook.

„Не съм в болница, още по-малко пък съм интубиран, нещо повече – имам нахалството да не съм и умрял! Не съм постъпвал на болнично лечение през последните две години, не съм с инфаркт, нито с инсулт. Нямам направена трета доза (за съжаление)“, написа доц. Кунчев.

По-рано днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов потвърди, че главният здравен инспектор на страната доц. Ангел Кунчев е в болница с COVID-19.

Ето какво гласи поста на доц. Кунев във Фейсбук:

Благодарение на ваксинацията изкарах сравнително лек Ковид, а сега се възстановявам в дома.

На моята възраст – карам 63 години, диагнози – хипертония, диабет, ритъмни нарушения – едно дори и средно тежко Ковид заболяване със сигурност щеше да ме отнесе! Ето защо дължа живота си на ваксинацията и в това няма никакво съмнение. Ако си бях направил и третата игла – вероятно щях да избягна и това премеждие, но ще го направя скоро след пълното възстановяване.

Прилагам видеото за да демонстрирам докъде може да стигне грозната, нагла и безумна антивирусна пропаганда! Насладете се на манипулациите, които тя произвежда ежедневно. Не бъдете лековерни, направете най-доброто за себе си – имунизирайте се!“, завършва постът на главния държавен здравен инспектор.