Кукленият театър с есенни сцени и интересна програма за септември

Държавен куклен театър – Сливен символично открива новия сезон 2020/2021, без да е закривал стария. Трите летни сцени в дворовете на Национална художествена гимназия „Димитър Добрович”, II ОУ „Христо Ботев” и XI СУ „Константин Константинов” се превръщат в есенни и  ще продължат да работят  до началото на учебната година – 15-и септември.  В познатите за редовните зрители дни и часове – сряда, четвъртък и петък от 18:00, в първите две седмици от месеца малки и големи ще имат възможността да гледат представленията „Спящата красавица” и „Трите прасенца”.

От 13-и септември (неделя) спектаклите се завръщат и на своята сцена в театъра. В 11:00 „Снежанка” ще очаква сливенската публика в салона на Кукления театър.  В неделите до края на месеца ще се играят още „Красавицата и звяра” и „Телефон 112”.

След 15-и септември театърът продължава партньорството си с Художествената гимназия, но сменя деня и началния час. Всяка събота от 11:00 дворът на гимназията ще посреща малки и големи зрители. Представленията, предвидени за първите две седмици, са „Снежанка” и „Телефон 112”.

Спектаклите на откритите и закрити сцени се играят при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.

Билети могат да се закупят както на касата на театъра, така и на всяка от сцените непосредствено преди представлението.

Повече информация за спектаклите и театъра може да откриете на официалния сайт www.puppets-sliven.eu