Красавици събират пари за благотворителност

За втора, поредна година, в Бургас ще се състои благотворителен бал, който се организира от Мисис Бургас. Той ще се проведе на 30- ти ноември от 19.00 ч., а домакин на събитието ще бъде Гранд хотел и СПА- Приморец.

Каузата, за която ще събират средства носителките на титлата Мисис Бургас, е за закупуване на консумативи на неонатологичното отделение към УМБАЛ- Бургас.

Благотворителното събитие ще се проведе под формата на пищни модни ревюта, като талантливи бургаски дизайнери на тоалети и аксесоари ще представят колекциите си, презентирани от коронованите красавици. Организаторите на мероприятието са предвидили и изключително пищна музикално-артистична програма, в която участие ще вземат известни таланти от родния град. Всеки, който има желание да подпомогне каузата на Мисис Бургас може да се включи в благотворителното събитие, като бъде гост на мероприятието. Специална томбола с много награди очаква гостите на събитието.

Това е вторият благотворителен бал, организиран от Мисис Бургас. Първото издание на благородното мероприятие се състоя миналата година, като носителките на титлата събраха средства и други материални помощи за центъра за деца в риск „Цветница“ в Малко търново.