Кой доставя най-качествения интернет в Сливен?

Повече от 11 години, ComNet предоставя на клиентите си от Сливен оптичен интернет с висока скорост и IPTV, а с предлаганата от тях телевизионна услуга, се наслаждавате на любимите си предавания, без прекъсвания за реклами.

Основната мрежа на фирмата е изцяло оптична, като се използват над 80 км подземни оптични трасета и над 120 км въздушни оптични трасета. За по голяма сигурност на клиентите, ComNet предоставя и директна оптична свързаност до дома.

Освен Сливен, мрежата на ComNet обслужва и населени места около града , като с. Чинтулово, с. Злати Войвода, с. Самуилово, с. Жельо Войвода, с. Калояново, с. Сотиря, гр. Кермен. Новост в предлаганите от нас услуги е оптичен интернет и телевизия на територията на гр. Нова Загора и гр. Сунгурларе.

ComNet е фирма, която се грижи за своите клиенти, ние държим на обратната връзка, за нас клиента и неговият комфорт е важен“, споделя един от мениджърите на компанията.“ За да успяваме да бъдем полезни за клиентите си, в удобно за тях време имаме денонощен телефон, обслужващ всички наши клиенти, както и дежурни екипи, реагиращи максимално бързо.“

От скоро ComNet предлага промоция „Доведи приятел“ – ако сте клиент на ComNet и сте доволен от услугите които ползвате, може да споделите с приятел, който също има нужда от непрекъснат интернет и телевизия. Ако Вашият приятел не е клиент на ComNet и реши да се присъедини, като подарък от нас Вие ще получите безплатни месеци към Вашата услуга, толкова, колкото Вашият приятел заплати първоначално. За по-голямо удобство клиентите на ComNet  могат да извършват плащане на ползваните услуги освен в касите на фирмата, така и в клоновете на Български пощи, Еasy pay или на https://comnet.bg

https://comnet.bg/