Костадинов: България няма нужда от страхливи и продажни политици

Снимка: БГНЕС

Народът ни заслужава нови водачи и е крайно време политиката да бъде управлявана от достойни мъже. Това заяви лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов от трибуната на парламента за работата на 47-о Народно събрание.

Той посочи, че започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното. Ние сме длъжни да изправим на крака държавата ни, въпреки че новата политическа класа я доведе до дъното. България няма нужда от страхливи и продажни политици, а има нужда от хора, които защитават националния ни интерес, каза Костадинов, цитиран от News.bg.

По думите му България има силна имунна система с безстрашни синове, дъщери и хора, които искат достойно бъдеще и не искат да ги изпращат по терминалите на летищата. „Стига, време е да бъдем питани и ние да говорим. Много от вас, които стоят тук, държат столовете си на страх и може да се усети страхът в залата, защото той издава, че вие не искате да загубите работата си, поминъка си и длъжностите си“, каза Костадинов.

Според него депутатите стъпват върху страх, но не може да се краде, изнудва, да се минава между капките на историята. „Писна ни да бъдем ограбвани и унижавани. Ние, възрожденците се опълчихме и сега сме тук“, категоричен бе Костадинов.

От „Възраждане“ няма да търпят ограничения, задължителни маски и задължителна ваксинация. Те ще се борят срещу модерния фашизъм с всички възможни средства, няма да подкрепят Зелената сделка, но са готови да защитят българския национален интерес и да не допуснат Истанбулската конвенция.

Костадин Костадинов няма да отстъпи от интересите си. България заслужава добро и съвестно управление с качествени и ефикасни социални политики, образование и не иска да вижда повече разруха.