Костадин Костадинов: Партия „Възраждане“ ще влезе в следващия парламент

Възможно е да се случи и касиране на изборите във връзка с казуса с машините, но в България винаги се взимат политически решения. Това каза Костадин Костадинов, лидер на партия „Възраждане“ в предаването „Денят он ер“ по БГ он ер. „Опитват се да се създаде организация, с която да се манипулира елегантно вота, а това е сегашният служебен кабинет. До април тази година го манипулираше ГЕРБ. Това по-скоро може да предизвика желанието да излязат и да гласуват въпреки всичко и на пук“.

Възможно е да има висока избирателна активност, но всичко зависи колко ще се ядосат българите и аз затова искам да ги призова да се ядосат за ограниченията, за това че сме най-измиращата нация, обясни Костадинов. „Имаме общество застаряло, болно, с висока смъртност от години.“

Ние сме в момента в система в затваряне, в заключване, категоричен е Костадинов. „На практика сме затворени, реално имаме една трета хора, ваксинирани с две дози. А какво правим останалите 50-60%, където не могат да отидат никъде. Относно антителата 10 пъти над нормата, това не е човешко, освен ако не се манипулира резултатът. Това се прави с една цел – да се успокоят хората пред изборите. Това е абсолютно предизборен ход“.

Аз си направих труда да проуча в последните 12 месеца има бум на лаборатории, златен дъжд се лее и всичко това е защото в момента се създава сериозна паника и психоза, от която страдаме всички ние, обясни Костадинов. „Белодробната болница в Белинци тъне в разруха. 13 милиона тестове са дадени за децата, а стана ясно категорично, че родителите не искат да се тестват децата. Това са излишни пари, които се харчат, а в същото време болниците тънат в разруха“.

Решението е пълна нормализация, заяви Костадинов. „Ние всички вкъщи бяхме болни, но не сме направили драма от това нещо. Аз съм сигурен, че 70% от населението е изкарало тази болест. Това, което трябва да направим – на 14 ноември трябва да се гласува за единствената организация, която предлага нормализация“.

Ние ще влезем в парламента, освен ако няма някаква брутална манипулация на изборите, допълни още Костадинов. „Хартиените отрязъци трябва да се броят, ако има разминаване – тогава ще има проблем.“