Корнелия Нинова с емоционално видео-послание към жителите на Област Сливен: Не се предавайте, гласувайте!

„Скъпи жители на област Сливен, България днес е на кръстопът, моментът е решаващ за посоката, по която ще продължи държавата ни. Четири години бяхме категорична опозиция, единствената, не се предадохме и не се продадохме. Изработихме конкретна и справедлива програма за управление. Имаме план за всеки регион, с който да подобрим реално живота на хората, за да има предвидимост, стабилност и сигурност за всички. След 11 изгубени години, които ни поставиха трайно на последно място по жизнен стандарт и развитие в Европа е време за справедлива промяна.

Ние знаем как да възродим българската икономика, здравеопазването, образованието, земеделието, да повиши доходите, да запазим българската природа, да развиваме духовността, културата и спорта.

Знаем колко ви е тежко в тази криза, но вярваме в силите на веки човек и семейство по пътя към преодоляване на страха и възстановяване на страната ни. Не се предавайте, не се колебайте, гласувайте!

Заедно всички с гласа си можем да донесем промяната към по-добро. Грижа ни е за хората, грижа ни е за вас! Кураж и на добър час!“