Кольо Милев: Резултатът ни е достатъчен! Ще ремонтираме Банята и ще балансираме бюджета!

Днес на нарочна среща с журналисти в червената централа, Кольо Милев – за трети пореден път неуспял кандидат за кмет на Община Сливен, направи равносметка и на резултатите от първи тур на изборите за местна власт.

Милев ги определи като не много добри, но все пак достатъчни. „БСП е трета политическа сила, изпреварвайки Продължаваме промяната и Възраждане“, заяви той. „Успяхме да покажем, че се справяме!“, коментира още Кольо Милев.

Временно изпълняващия длъжността (ВРИД) „Червен Лидер“ Кольо Милев, заяви, че в бъдещата си работа в Местния парламент, той и останалите трима съветници от групата на БСП,  ще настояват за по-бързото приключване на Водния цикъл и довършването на Пречиствателната станция.

Сред приоритетите ни ще бъде и ремонт на Банята на Сливенските минерални бани, а по отношение на Бюджета на Общината ще настояваме той освен да бъде балансиран “, категоричен бе Кольо Милев.

б.ред. В икономическата наука и понятие като „не-балансиран бюджет“ няма. Използването тремин като „балансиран“ в това отношение, показва липса на азбучни  познания в икономическата сфера.