Кольо Милев: Битката тук е една: „Сливен срещу ГЕРБ“! Аз съм водил и побеждавал в тази битка

„За мен, единственият опонент в тези избори е ГЕРБ и техния кандидат Стефан Радев. В лицето на останалите кандидати виждам по-скоро партньори и съмишленици, с които ще продължим да работим на балотажа, а в последствие и в общинския съвет.“, заяви кандидата за кмет на БСП по време на среща с избиратели.

„Битката тук е една: „Сливен срещу ГЕРБ“, защото положението в града и общината, от година на година, става все по-зле и гражданите го изпитват на гърба си. Аз съм водил и побеждавал в тази битка и то във време когато ГЕРБ бяха във възход, а един от любимците на Бойко Борисов, тогавашния кмет на Сливен Йордан Лечков, бе довел града до трагично положение във всяко едно отношение. В момента положението не е по-различно – даже напротив, но големите проблеми на Сливен и общината остават скрити под повърхността.“ добави той.

„За два мандата, цели осем години, в община Сливен не се е реализирал нито един мащабен проект, който осезаемо да подобри качеството на живот на гражданите тук.“ каза още Кольо Милев.

Кольо Милев и кандидатите на „БСП за България“ са номер 1 в бюлетината.