Колко струват билетите за концерта на Лили Иванова в Сливен?

sliven novini

Все още има билети за концерта на примата Лили Иванова в Сливен, който е насрочен за 7 октомври. Той ще се проведе в спортна зала „Васил Левски“, а началото е обявено за 20 ч.

Цените на билетите са в три категории – 40, 50 и 60 лв., като към момента залата е запълнена над 60% провери Сливен нюз.

Билети могат да бъдат закупени през https://www.eventim.bg.

Концертите на Лили Иванова в Кърджали, Смолян, Панагюрище и Сандански, които също а през октомври, са вече разпродадени.

Певицата избра родния си град Кубрат за първа изява тази година – на 14 април в НЧ „Св. Св. Кирил и Методий“. Турнето й ще премине както през познати концертни зали и градове, така и през градове, в които ще изнесе концерти за първи път от десетилетия насам.

Кулминацията на турнето е концертът в зала „АРЕНА АРМЕЕЦ“ – София на 4 декември 2022 г. Точно 10 години след първия концерт на Лили Иванова в залата, тя се завръща отново в нея. Именно Лили Иванова бе и първия български изпълнител със самостоятелен концерт в „АРЕНА АРМЕЕЦ“ – през 2012 г.

На сцената в концертното турне ще бъдат музикантите от LI ORCHESTRA – Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Иван Йорданов – Чери – китари, Веселин Веселинов – Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии и LaTiDa – беквокали.