„Коледно вълшебство 2021“ от децата на Сливен за Рождество Христово

Пандемичната обстановка в страната, и тази година, не позволи провеждането на традиционния Коледен концерт на децата от сливенските детски градини. Въпреки това, малчуганите и техните учители са се постарали отново да зарадват малки и големи, като са подготвили своя коледен поздрав в предварително записани видеа. Те са поместени на сайта на Община Сливен, в раздел „Коледно вълшебство 2021“ на следния линк: https://mun.sliven.bg/koledno-valshebstvo-2021

Освен празничните изпълнения са включени и кадри на отличените деца в традиционния конкурс за детска рисунка „Аз и моят град“.

„Поздравявам всички деца и им благодаря за изпълненията. Бъдете здрави и много послушни. Пожелавам на вас и семействата ви весели празници, смело да мечтаете и нека всяко сбъднато желание, роди ново, още по-голямо!“, пожела кметът Радев. Той приветства креативността и положеното старание на децата, като им пожела още все така с любопитство да опознават света.

Коледните подаръци за детските градини са осигурени от Община Сливен, съвместно с Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните.