Коледни гурме-подаръци в il MIO AMICO – достъпни, красиви и вкусни СНИМКИ

Коледни гурме кутии и подаръчни сандъчета с традиционни изкушения от българската, италианската, турската, македонската и гръцката трапеца, в магазин il MIO AMICO в центъра на Сливен – избирате сами съдържанието и размера и получавате подарък.

В Сливен има няколко места, които предлагат подаръчни кошници с храна и напитки, но едно от тях има особено очарование – новият гурме магазин il MIO AMICO, разположен на Ларгото на 20 крачки от бирария „Маки“.

В него освен традиционните кошници, ще намерите и стилни дървени сандъчета в три различни размера, в зависимост от обема на продуктите, които ще изберете. А ако искате подаръкът ви да е със собствен почерк – за вас са кръглите Коледни кутии на il MIO AMICO, изработени ръчно като всяка от тях се отличава с индивидуална украса.

Какво и колко ще сложите в празничните кутии и сандъчета, определяте вие според бюджета си и вкуса си:

– италиански пасти, сосове, сладкиши

– турски изкушения – сладки и пикантни

– традиционни български и „братски“ македонски специалитети – мезета, сирена, кашкавали, разядки и всичко, отговарящо на разбирането ни за „стабилна“ маса

– шоколадови изкушения за децата и за по-големите

В студените дни към гурме-подаръците си може да добавите и чаената серия на il MIO AMICO – стилни чайници и чаши, френски преси с различни размери, придружени от подбрани чайове.

Всеки гурме-подарък или чаен сет от il MIO AMICO е придружен с комплимент – Коледни украшения и играчки за още красота и атмосфера на трапезата и в дома ви.

Защото в il MIO AMICO вярват, че освен добрата храна, сплотеното семейство и верните приятели, са важни и малките детайли, които радват окото и душата.

Така че, каквото и да планират да изхарчат българите за подаръци по празниците онлайн, вие от Сливен, „планирайте“ едно истинско минаване през il MIO AMICO дори само за кафе с коледна курабийка.

Снимки: Стоимен Стоименов