Коледен поздрав на кмета на Община Котел Коста Каранашев

Новни Сливен Котел

Уважаеми съграждани,

Съвсем скоро ще бъдем озарени от светлината на празника Рождество Христово – времето, когато ние, осъзнавайки вечността и крехкостта на живота, стигаме до разбирането, че трябва да живеем в хармония с външния свят.

Нека този празник, специален със своята красота и традиции, донесе радост и надежда във всеки дом. Нека всички ние отворим сърцата си за доброто, проявата на грижа и нежност към своите близки и към всички около нас.

За всички нас 2022 беше година на упорита работа, изпълнена с много важни събития, завършване на стари и начало на нови важни за града и общината проекти. Годината не беше лесна, но заедно преодоляхме много трудности и поставихме ясен курс за развитие на община Котел.

Уверявам Ви, че ще продължим да работим активно по проекти свързани с ремонти на уличната мрежа, водоснабдяването и канализацията, уличното осветление и изграждането на система за видеонаблюдение. Ще продължим да работим и за по-качественото осигуряване на медицински грижи.

Важно място в плановете ни заемат още развитието на туризма в региона и  създаването на туристически атракцион, подпомагането на  възрастните хора, семействата с ниски доходи и хората със специални нужди.

Работихме активно и ще продължим да работим за развитието на допълнителни възможности за свободното време на младите хора и гражданите, като  ще изградим нови детски и спортни площадки, беседки и пенсионерски клубове. Има още много работа, но сме пълни със сили и оптимизъм.

Днес, в навечерието на коледните и новогодишни празници, позволете ми искрено да ви благодаря за подкрепата и прякото участие в развитието на община Котел. Заедно влизаме в 2023 г. с надежда и радост, очаквайки с право подобряването на живота на гражданите и развитието на нашия роден град. Ние от своя страна ще положим всички усилия и налични ресурси за тази цел.

Пожелавам Ви много здраве, щастие, празнично настроение, сбъднати мечти във вълшебната коледна нощ! Нека има мир и просперитет, топлина в домовете и хармония в семействата ви през Новата 2023 година!

Весели и светли празници!

КОСТА КАРАНАШЕВ,

Кмет на Община Котел