Кметът Стефан Радев се срещна с граждани в приемния си ден

В рамките на днешния приемен ден на кмета Стефан Радев жители на общината имаха възможност да споделят различни казуси и да потърсят съдействие за решение. Сливенският градоначалник бе запознат с конкретен случай по пътната инфраструктура в един от кварталите на града. По отношение на друг казус, свързан с уличната регулация в жилищен район, Стефан Радев увери гражданите, че вече има готов регулационен план, който се очаква да бъде одобрен, с което да се реши дългогодишният им проблем. По отношение на казус, касаещ междублоково пространство, кметът пое ангажимент за проверка на място от общински експерти.

От заместниците на кмета и секретаря на общината беше потърсено съдействие по отношение на трудова заетост, лични въпроси, консултация за имотна сделка и мерки, които могат да предприемат във възникнала ситуация.

Приемният ден на кмета и неговия екип е всеки първи четвъртък от месеца, като при неотложни ангажименти е възможна промяна в дните и записаните граждани се уведомяват за това. Записването се извършва три дни преди приемния ден – в понеделник от 08.30 часа в Центъра за административно обслужване на гражданите – източен вход на Общината. Жалби и сигнали се приемат и по електронна поща.