Кметът Стефан Радев поздравява жителите на община Сливен с насъпващите празници (видео)

Прес-центърът на община Сливен разпространи видео объщение на кмета Стефан Радев послучай настъпващите празници, което може да видите тук.

Ето и текста:

Скъпи приятели,
На прага сме на един от най-големите християнски празници – Рождество Христово!
Всяка година, малки и големи очакваме с трепет тези празнични дни, които са изпълнени с топлина и семеен уют. Дни, в които цялото семейство се събира от различни краища на света, за да сподели с най-близките си радостта и топлината на дома. Това е и времето, в което всеки от нас прави равносметка за постигнатото и планове за бъдещето.
Изпращаме трудна, динамична и изпълнена с предизвикателства година. Никой от нас не знае какво ни готви бъдещето, но нека съхраним вярата си и да се уповаваме на надеждата за по-добри и светли дни!
Убеден съм, че заедно и подхождайки с разум, отговорност и дисциплина, ще излезем по-силни и по-мъдри от тази борба, която сме приели като обща кауза.
Пожелавам на вас и семействата ви здраве, късмет, сплотеност и много успешни начинания!  Нека новата година ни донесе мир, възможности за още повече проекти, които да реализираме и много поводи за гордост!
Пазете се!                                                                                       
Весели и светли Коледни и Новогодишни празници!