Кметът Стефан Радев поздрави абсолвентите на Випуск` 2019 на Инженерно-педагогически факултет и Колеж – Сливен

На тържествена церемония в зала „Сливен“ днес бяха връчени дипломите на Випуск` 2019 на Инженерно-педагогически факултет и Колеж –
Сливен към Технически университет – София.

Официален гост на събитието беше кметът Стефан Радев, който поздрави абсолвентите, като им пожела да не спират по пътя на развитието си и да надграждат постигнатото.

„България и нашият град ни имат нужда от млади и образовани хора като вас, които да прокарват и развиват нови идеи, които да ни превръщат във все по-конкурентоспособен фактор на пазара, не само в Европа, а в световен мащаб. Уверявам ви, че Община Сливен ще продължи досегашната си политика, насочена към подкрепа на образованието във всеки един аспект“, заяви още по време на церемонията Стефан Радев. Той пожела на всички здраве, светли и споделени празници и успешна реализация на дипломантите.

Приветствие към абсолвентите отправи и областният управител Чавдар Божурски.

Над 200 професионални бакалаври, бакалаври и магистри, дипломирани през 2019 г., получиха своите дипломи за висше образование. 14 от тях бяха отличени със златни, сребърни медали, грамоти и парични награди за отличен успех.