Кирo Скалата и атлетичните красавици от Фитнес Мания гостуват на Сливен за Димитровден

На Димитровден, 26 октомври, в Сливен ще гостува Кирил Вълчeв – Скалата с атлетични красавици от бандата – Фитнес Мания. От 11 : 30 пред Ес Мол всеки който тренира на лежанка, набирания и кофички ще получи подарък. Над 5000 лв. награди са предназначени за участници от 4 до 84 години включили се в шоуто Кралете на Силата. За стимул, вдъхновени и мотивация и снимки за спомен гостуват фитнес модели и манeкенки. Специални гости са дългокраката шампионката по скокове във вода Нина Вълчева и многократната победителка в национални и международни турнири по фехтовка ослепителната блондинка от Украйна Олеся Познякова. Технически секретар отговорен за картотекиране и класиране е бизнес дамата и модел Мария Маринчешка.
Мениджър на проекта е Мис Фитнес Модел Никол Стоянова – НИККА с екзотичната танцъорка Мими Асаф ще поздравят участници и гости музикална програма.


Продуцентът, автор и водещ Кирил Вълчев – Скалата споделя, че „Крале на Силата“ е благотворителна инициатива стимулираща живеца и огъня в млади и стари. Адреналин, музика, надпревара, камери и яки момчета и секси красавици ще раздрусат изпадналите в летаргия и ще изстрелят по нагоре в постижения и мечти на изпълнените с енергия. Днес хората имат огромна нужда от реален живот , общуване и трезви без опиати емоции. Виртуалният свят поглъща като черна дупка искрата в очите и пеперудите в гърдите у млади и стари. Изчезва живия живот и се заменя с цифрови приключения сервирани от мъртва матрица. Аз предлагам не е само физическо преживяване подобряващо телесната форма , а стимул за Духът, който реално управлява материята, нови приключения и спомени!

Предметните награди  включват почивки за двама в Спа Хотел, протеинови вафли, книги , пуканки, хранителни добавки, ръчно направени сaпуни, млечни продукти, сладолед,   напитки и вино, козметични продукти,  и много други специални награди и изненади.

Състезателното шоу е част от видео продукт за телевизионното шоу „Фитнес Мания“
През миналата 2019 година, в турнето се включиха над 1000 участника от цялата страна, наблюдавано от няколко 10 хилядна публика. Бяха раздадени награди за

над 50 000 лв. и бе подкрепено от над 25 електронни медии, вестници и телевизии.

Шоуто е с 20 годишна история и стартова сцена на имена като Митьо Крика, Любо Лежанката, Ан Джи, Катрин Вачева, Йовко Тихов, Ани Лозанова, Анита Мейзър,

mr Olуmpa Natural Антон Големанов и много други.

Благородната инициатива поета от Кралете на Силата всеки път получава широка медийна на местно и национално ниво. Освен в социалните медии Fitness Mania
Tv публикува снимки, видео и информация  в  Sportal.bg , кабелна телевизия Деймос , Life Famous media, музикална телевизия DSTV , списаниe Слава , Sliven News ,Top sport.bg , Сливенски nовини , Сливен Медия,  Darts News , 2B Consulting , Paragraf 21 .