Кирил Петков в Сливен: Срещите с хората тук бяха изключително емоционални и заредени с очаквания

На среща с гражданите в Сливен пристигнаха Кирил Петков и Асен Василев. За тях беше важно да разберат от жителите на града за проблемите, очакванията и надеждите.

Срещите с хората бяха изключително емоционални и заредени с очаквания. Всички споделяха на Кирил и Асен, че вече им е омръзнало десетки години да слушат обещания и искат най-после България да тръгне напред, Сливен да стане по-уреден и икономически активен град.

Всеки втори жител на Сливен има дете, брат, сестра или близък роднина, който е някъде по света. „Войните не са вземали толкова жертви, колкото българи успяха да прогонят политиците от България с безхаберие, с кражби, с лошото здравеопазване, с лошата бизнес среда” – сподели жител на Сливен на лидерите на Продължаваме Промяната.

Кирил Петков отговори, от своя страна – „Ние сме тръгнали по пътя да спрем всички кражби, да повярват, че сме различни от политиците, с които са свикнали през последните 30 години. Всеки един от нашата листа е успял в нещо извън политиката и влиза в нея само като кауза, за да промени България, а не за някаква лична облага или кариера”.

Сред ключовите приоритети за него е  битката с корупцията „Докато не спрем кражбите на тези 8 милиарда и те не се инвестират по правилния начин в българската икономика, просто продължават едни джобове, на едни хора да се пълнят, ние сме тук за да спрем това“, допълни той.

Татяна Султанова, която е водач на сливенската листа, с кандидати за народни представител, сподели защо се е включила в екипа на „Продължаваме промяната” и е повела битката за Сливен. Тя акцентира, че е необходимо е да се работи за привличане на инвестиции в града, връщане на младите хора в Сливен и за тяхното задържане тук. Сред проблемите, за чието решаване ще се търсят варианти е действаща пречиствателна станция за питейна вода, въвеждане на ефективна политика за управление на отпадъците, рекултивиране на урановите мини. „Мотивирани сме да работим за по-добро бъдеще на града ни, защото има безкрайно много причини да се гордеем с него“, подчерта тя.

Ако желаете Промяна в Сливен, с номер 25 в бюлетината можете да поставите началото.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!