Какво представляват слотовете InfiniReels – един свят на неограничени печалби

NetEnt, като един от водещите разработчици на слотове в бранша, направи революция в игралното изживяване, като създаде игровия енджин InfiniReels. Тази функция позволява на играча да разширява барабаните, отваряйки цял нов свят от печеливши линии и възможности за печалби!

Какво представляват слотовете InfiniReels и как се играе на тях?

Ако сте любител на слот машините, вероятно знаете, че механиката на играта е останала непроменена от самото ѝ създаване. Някои игри дори са ограничени до определен брой барабани, например три или пет. Печелившите линии също са ограничени до този брой барабани.

NetEnt, като водещо име в индустрията на слот игрите и иновативна компания, се противопостави на тези очаквания, като измисли свой собствен обрат, за да предостави на играчите уникално игрално изживяване. Можете да го пробвате, като изиграете няколко Kazino-Igri.Online и сме сигурни, че тази опция на игрите от NetEnt определено ще ви допадне.

Те постигнаха това, като въведоха функцията Infinireel на NetEnt, която позволява на играчите да започнат с три барабана и да ги разширят, когато се появи печеливша комбинация. Така теоретично можете да имате безкраен брой барабани и да печелите по безкраен брой начини!

Притежание на търговска марка

Когато играете игри InfiniReels, може да останете озадачени, когато откриете, че те се предлагат както от NetEnt, така и от Red Tiger Gaming. Тъй като и двете компании са собственост на Evolution, те се считат за сестрински марки с търговската марка InfiniReels.

Как работят слотовете InfiniReels?

Когато изберете InfiniReels на NetEnt, ще се появи решетка 3х3. Това може да изглежда като стандартна слот машина, но магията се случва, когато уцелите печеливша комбинация на барабаните.

От дясната страна на Вашия 3х3 барабан ще се появи единичен барабан, който ще се разшири, когато уцелите повече печалби. Вашите печеливши линии също ще се разширяват заедно с разширяващите се барабани, което Ви дава повече шансове да спечелите играта.

Как да играете на слот машината InfiniReels?

InfiniReels и нейният геймплей не се различават много от традиционните заглавия, въпреки че е подобрена версия на стандартната Ви слот игра.

За да започнете, трябва само да решите колко пари сте готови да рискувате. Прегледайте таблицата на играта за всякакви бонуси или специални символи, след което натиснете бутона за завъртане, за да започнете.

Възможно ли е наистина да имате безкрайни барабани?

Според играта теоретично можете да разширявате барабаните си до безкрай, стига да продължавате да получавате печалби. Тези игри обаче са ограничени по някои начини и е невъзможно да се предвиди кога барабаните ще спрат да се разширяват.

Това означава, че рундът е приключил и играта ще се върне към своята решетка 3х3, след като бъде активирана и печалбите вече не се разширяват. Всички Ваши печалби ще бъдат преведени в сметката Ви и ще можете да продължите да играете!

Потенциалът за печалби на InfiniReels е ограничен до известна степен и колкото повече барабани отворите, толкова повече печалби ще получите. Gods of Gold, популярна InfiniReels игра от NetEnt, може да изплати до 25 000 пъти залога Ви! Тези барабани може и да нямат безкрайност, но печалбите все пак си заслужават всяко завъртане.

За новаците може да е трудно да различат игралния енджин InfiniReels от Infinity Reels на ReelPlay, които са почти идентични с изключение на няколко малки разлики.

InfiniReels срещу Infinity Reels: Кой е по-добър?

Infinity Reels

Когато спечелите печалба в Infinity Reels на ReelPlay, стандартните три барабана се разширяват с един. Тя идва и с множител, който се увеличава с 1 след всяко успешно завъртане, както и с едно безплатно завъртане. За да се счита едно завъртане за печалба, то трябва да образува комбинация от пет символа, известни като участващи символи от ReelPlay.

Казано по друг начин, всяка печалба ви носи едно безплатно завъртане, 1 барабан и увеличение на множителя. Погледнато по друг начин, всяка печалба само ще увеличи печалбите Ви и ще Ви даде нещо, което да очаквате с нетърпение при залога си. Но, разбира се, добрите новини не спират дотук.

Няма ограничение за това колко пъти могат да се разширят барабаните, така че всяко завъртане Ви дава безкраен шанс да разширите барабаните и да спечелите повече. Умножителят обаче е ограничен до 888 пъти, а барабаните ще се разширят само ако получите печалба в най-дясната част на мрежата.

InfiniReels

InfiniReels от NetEnt функционира подобно на Infinity Reels. Тя започва с три барабана и се увеличава с едно ниво, стига печелившата комбинация да се приземи на най-дясната страна на решетката.

InfiniReels не разполага с безплатни завъртания или множители, които се повишават с барабаните, както Infinity Reels, но има миникарта отстрани на барабана, която улеснява проследяването на напредъка в играта.