Каква е скритата символика в еднаквите числа, които виждаме случайно

Снимка: Pixabay

Числата винаги са играели важна роля в живота на човека. Още древните цивилизации са им придавали свръхестествени свойства. Някои комбинации са предричали щастие и успех, а други били използвани в различни пророчества, пише Edna.bg.

В цивилизации като вавилонската и индуистката числото е начало на всичко. Според общоприетото убеждение повтарящите се числа винаги носят нещо мистично, загадъчно и непознато за нас. Те показват една по-голяма реалност, която не винаги се усеща в нашето всекидневие.

Ако винаги попадаме на тези числа, докато гледаме часовника си, например 22:22, 00:00, 11:11, 12:12, това може би означава, че Вселената се опитва да ни каже нещо. Повечето хора вярват, че тази подредба сбъдва желания, но от значение е и точно кои числа сте видели. Те не са просто съвпадение, нито въпрос на случайност. Представляват ясен символ на синхронизма и прикриват по-дълбоко послание, идващо от духовния свят, разкривайки скрити тайни.

Най-мощно е числото 11, особено в неговата двойна форма 11:11. Когато видите 11:11, това означава, че голямата клетъчна памет се активира. Числото я стимулира, за да ни напомни нещо, което сме забравили. „11:11” е послание, че сме на правилния път и сме приведени в съответствие с по-голяма вибрация.

Три или четири единици – такава последователност показва, че пред вас се отваря нова възможност, а интуицията ви води в правилната посока. Внимавайте с мислите си, защото е възможно да ги видите в реалността.

Три или четири двойки – Едно от вашите големи желания е на път да се сбъдне. Нужно е само още по-силно да повярвате в него и да отделяте време, в което да визуализирате това, което желаете най-много.

Три тройки – Според нумерологията това е числото на духовния водач. Последователността на тройките ви показва, че скоро ще откриете точния човек, от когото да получите нужната подкрепа и помощ.

Три четворки – Четворката се смята за ангелско число и ако случайно я виждате да се повтаря, това най-вероятно ви предупреждава да се пазите в бъдеще. Престоят ви трудности и изпитания, пред които трябва да покажете желязна воля.

Три петици – Последователността на петиците предвещава голяма промяна, която ще ви се случи внезапно. Може да е положително или отрицателно събитие. То напълно ще промени живота ви до момента.

Три шестици – Ако видите тези цифри случайно, означава, че прекалено сте се фокусирали върху материалния свят, а Вселената иска да ви припомни, че има много по-важни неща от вещите.

Три седмици – Те се смятат за положителен знак и ако случайно попаднат пред погледа ви, означава, че скоро ще реализирате всички свои планове и ви очаква период на хармония и щастие.

Три осмици – Осмицата символизира безкрайността и ако я виждате случайно, скоро ще приключите с един етап от живота си, за да започнете друг. Сигналът за вас е, че трябва да работите повече, за да се радвате на успехи в бъдеще.

Три деветки – Това е сигнал за край, подсказващ, че е време да загърбите миналото и да погледнете към бъдещето. Време е да откриете нови хоризонти за себе си и да оставите това, което ви прави нещастни и ви дърпа назад.

Три 0 – Нулата е символ на покоя. Ако  я виждате често, това е знак, че сте преминали през най-големите си трудности и е време да си вземете поуки от тях, за да не се повторят отново.