Какъв трактор да изберем?

Тракторът е може би най-важната машина в земеделието, но и във всяко едно стопанство. Често обаче изборът сред морето от тонове серии и модели може да бъде истинско изпитание за земеделските стопани, тъй като машини, които работят добре в едно стопанство – за друго, може да са изключително неприложими.

Именно заради това, преди да направи крачката за купуване на нова техника, фермерът трябва да определи характеристиките на своето стопанство, характерните черти на региона, в който обработва земята, както и какъв тип обработки иска да прилага.

Как да изберем правилния?

Тракторите имат различни навесни системи – в САЩ и Канада, например се използват двуточкови навесни системи, а в Европа използваме триточкови. Това е само една от спецификите, на които трябва да обърнете внимание. Тайтън Машинъри България събра най-важните критерии, които не бива да подминете, ако си търсите нова техника:

  • Колесен или верижен;
  • Марка;
  • Мощност;
  • Разход на гориво;
  • Опции и екстри за оператора;
  • Гаранция;
  • Обезпеченост на резервни части;
  • Сервизно и следгаранционно обслужване.

Не забравяйте, ако една техника не работи ефективно, тя се превръща в грешна инвестиция, независимо от марката и цената.

Case IH: Техника за шампиони

Тайтън Машинъри България е официалният и единствен вносител на американския бранд Case IH. Марката предлага голямо разнообразие от различни модели и серии трактори. Сред най-популярните у нас серии на Case IH са Steiger, Quadtrac, Magnum, Puma, Maxxum и Farmall.

Всички трактори Case IH се предлагат в различни конфигурации спрямо мощност, трансмисия, задвижване и хидравлична система, така че да гарантират максимална ефективност на всеки един земеделски стопанин в България.

Всичко от Case IH на едно място

В сайта на Titanmachinery.bg ще намерите множество обяви и близо 50 различни модела трактори, които могат да бъдат напаснати спрямо желанията на всяко едно стопанство. Заложете на машините Case IH – световни рекордьори по оран за 24 часа, признати в цял свят!

Попитайте ни онлайн

Не е нужнa регистрация, просто ни пишете, за да ви изготвим персонална оферта за избраната от вас машина. Купуването на трактор никога не е било по-лесно!