Ицо Хазарта ще става депутат

Ицо Хазарта се впуска в надпреварата за място в Народното събрание като кандидат-депутат от формацията на Кирил Петков и Асен Василев „Продължаваме Промяната”. Това обяви самият той в профила си във Facebook. Рапърът ще бъде водач в 25 МИР в София, предаде NOVA.

„Кандидатирам се за народен представител в 47-ото Народно събрание. Ще бъда водач на листата на „Продължаваме Промяната“ в 25 МИР в София. Надявам се и вярвам, че ще ме подкрепите”, написа изпълнителят в социалната мрежа.

В поста си той обяснява, че е проверил „доста обстойно” кой е Кирил Петков, както и какво е свършил за четирите месеца, докато беше служебен министър.

„Познавам доста български политици и честно казано – бях изненадан. Изненадан както от начина, по който този човек разсъждава, така и от факта, че за първи път виждам подобна личност в българския политически живот. Разговарях доста пъти с него и с Асен Василев. Проведох много дълъг разговор с един техен съмишленик – професор и истински успял човек, невероятно интелигентен и международно признат учен“, допълва Ицо Хазарта.