Истински фурор предизвика акробатичното шоу „Вълшебство“ в Сливен

Близо тричасова програма предложи на публиката акробатичното шоу „Вълшебство“ в препълнената зала „Сливен“. Младите таланти от Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“-Сливен и гостите от Клуб по спортна акробатика „Нефтохимик 2011“ представиха спектакъл, включващ танци и сложни акробатични елементи.

Гост на събитието беше зам.-кметът по хуманитарните дейности Пепа Чиликова. От сцената на залата тя благодари на домакините за организацията, старанието, както и за невероятното преживяване от изпълненията на участниците. Пепа Чиликова поднесе поздравителен адрес от името на кмета Стефан Радев на треньора на Спортен клуб по акробатика „Стефан Данчев“ – Виолета Бинева. В него сливенският градоначалник поздравява всички, участвали в подготовката на празничната вечер.

„За пореден път ще зарадвате публиката, ще предизвикате фурор с невероятните си изпълнения и ще й подарите запомнящи се моменти. Пожелавам ви още много прояви, пълни зали и сцени, които да покорите!  Нека аплодисментите на възторжената публика, бъдат най-голямата ви награда!“, пише още в поздравителния адрес от Стефан Радев. Сред гостите в залата бе и зам.-кметът на Ямбол и световноизвестен акробат Енчо Керязов. Той благодари за поканата и поздрави гостите и участници в акробатичното шоу. Основателят на Фондация „Енчо Керязов“, която подкрепя българските деца-таланти отбеляза също и приноса на треньора на клуба Виолета Бинева, благодарение, на който през последните години акробатиката в града се развива и надгражда.

На свой ред треньорът на сливенския клуб по акробатика благодари за високата оценка, подкрепата и доверието. Тя сподели, че каузата й е да върне славата на акробатиката и най-вече да върне световната титла в града под Сините камъни.

Програмата на „Вълшебство“ бе придружена с изпълнения на школата по народно пеене „Славейче“ и Маг Арсен –  един от учениците на големия български илюзионист Астор, който почина през тази година.

Акробатичното шоу завърши с награждаване на всички участници.

Организатор е СКА „Стефан Данчев“, с подкрепата на Община Сливен и спонсори.