Искра Михайлова е водач на листата на „Възраждане“ в Сливен

Участниците в листата за 21-ви многомандатен избирателен район Сливенски са избрани и подредени от местни членове и симпатизанти на партията. Средната възраст на кандидатите в листата е 39 години.

За водач е избрана Искра Михайлова, председател на „Възраждане – Стара Загора“, член на Организационния съвет на партията и първи мандат общински съветник в Общински съвет Стара Загора. Искра Михайлова е специалист по “Връзки с обществеността” с дългогодишен стаж. Към този момент се занимава с частен бизнес. На 38 години е, семейна, с едно дете.

№ 2: Константина Венциславова Спасова, магистър „Мениджмънт на регионалния бизнес“, висше образование „Икономика на строителството“, в момента специализира ВиК инженерство и е с дългогодишен стаж в сферата на туризма. Към момента работи в международна фирма за краткосрочно отдаване на имоти под наем в Европа. На 28 години, омъжена, с едно дете.

№ 3: Неделчо Андонов Великов, на 62 години, военен инженер, инженер по технология на машиностроенето. Дипломиран фотограф и видеооператор. Добре познат в Сливен със своите уникални фотографски умения, запечатал незабравими моменти за много семейства.

№ 4: Евгения Николаева Колева, на 41 години, инж.-технолог по захарни изделия, растителни и етерични масла, с опит в сферата на производството и туризма. Владее английски и немски език. Работи в местна сливенска фирма като търговски сътрудник.

№ 5: Петко Иванов Карабойков, на 31 години, бакалавър Специална педагогика за деца в неравностойно положение, магистър Мениджмънт педагогически и социални организации. Работи по специалността си вече шест години, като има една година опит в българско училище в Испания. Стреми се да се самоусъвършенства всеки ден.

№ 6: Деян Ангелов Иванов, на 35 години. Студент по право във Великотърновски университет „Св. св. Кирил и Методий“, бивш военнослужещ от Българската армия с 12 години служба. Преминал през гарнизоните Велико Търново, Плевен, Хасково, Момчилград и Пловдив.

Политическа партия Възраждане провежда предизборната си кампания под надслов: “България има нужда от Възраждане”.

Всички ние сме свидетели на непрестанните протести вече повече от година от страна на политически и неполитически организации, както и на независими граждани. Всички те показват готовността на нашето общество за промяна и нетърпимостта към трайно установените пагубни за България практики в държавния апарат, съдебната система и управляващите политически партии от статуквото.

След изборите на 04.04.2021 г. се видя, че българският гласоподавател, чрез активността си в изборния ден, започна процесът на отстраняване на партията, окупирала държавата ни – нещо, което мнозинството българи не вярваха, че е възможно. Ние от Възраждане искаме повече за родината си. Пътят към свободна, независима, обединена и благоденстваща България тепърва предстои да бъде извървян.

Денят, в който ние, българите, можем да променим съдбата си, е 11.07.2021 г.

Затова ви приканваме – излезте и гласувайте разумно, за да може да започне истинска промяна, нов възход и новото Възраждане на нашата държава. Това зависи само от нас и никой друг!

България има нужда от Възраждане!

Възраждане е с номер 11 в интегралната бюлетина!