Инж. Климент Шопов: Екипът ни включва кандидати с професионални умения в различни сфери

Кандидатът за кмет на град Сливен от “Възраждане” – инж. Климент Шопов представя пред граждани листата с кандидати за общински съветници в града. Хората в листата са със средна възраст – 40 години. Като най-младият е на 24 г. , а най-възрастният на 67 години. Професионалните умения на кандидатите са в различни сфери – предприемачи, инженери, учители, геодезисти, земеделци и др. Водач на листата е кандидатът за кмет инж. Климент Шопов, с който започва приложеното представяне на кандидатите.

1.Климент Шопов – На 31 години, наследник на Таньо войвода. По професия индустриален инженер, работил по различни проекти за подобрението на работните процеси и оптимизацията на управление на складове в разнообразни индустрии. Народен представител втори мандат.

2.Динко Ганчев – На 40 години. Работил като управител на големи туристически обекти по българското черноморие. От 2017-та година успешно развива собствен бизнес в сферата на търговията и строителството.

3.Филип Кънев – На 42 години. Завършил висшето си образование във Франция с образователно-квалификационна степен „магистър“, в специалностите “Международни търговско-икономически отношения” и “Външна търговия и европейски отношения”. През 2005-та година съосновава туроператорска агенция за бутикови екскурзии, насочени към чужденци, която управлява и до днес.

4.Кирил Кирилов – На 37 години. Специалист по електротехника във водеща компания. Студент в ТУ-София.

5.Александър Борденяшки – На 47 години, семеен с две деца. Завършил висше образование в ВВМУ „Никола Вапцаров“ Варна. Изпълнителен директор по здравословни и безопасни условия на труда.

6.Асен Ганчев- На 30 години. Предприемач, който успешно развива малка компания.

 1. Петко Карабоиков – На 33 години. По професия учител. Завършил колеж по охрана и сигурност „Свети Георги Победоносец“. Изучавал икономика и стопанско управление. В Тракийски университет завършил специалност „Специална педагогика“. В Шуменския университет е завършил специалност „Учител по история и география“.

8.Самуел Иванов – На 31 години. Завършил средното си образование в НУФИ „Филип Кутев“ в гр. Котел. Висшето си образование е завършил в гр. Пловдив в Академията за музикално, танцово и изобразително изкуство „Проф. Асен Диамандиев“. Магистър по Тонрежесура. Работил е като педагог в някои от сливенските гимназии и в отдел „ Култура“ към община Сливен.

 1. Асен Стойнов – На 53 години. Две висши образования със специалности “Агроном” и “Стопанско управление”. Към момента се занимава със земеделие и работи като търговски представител във фирма за търговия с електроенергия.
 2. Слави Атанасов – На 45 години. Завършил висше образование в СУ “Климент Охридски” със специалност “Право”. Работи като медиен анализатор и редактор за различни български и чужди компании.
 3. Ива Филчева – На 41 години. По професия е магистър инженер „Компютърна бизнес информатика“ в Технически университет – София ИПФ Сливен. Докторант с научна специалност „Електрически мрежи и системи“ към Технически университет Сливен. Работи като асистент преподавател в направление Електротехника, електроника и информатика в ТУ Сливен.
 4. Стилиян Големецов – На 30 години. Завършил в Аграрен университет Пловдив и в момента работи по специалността си.
 5. Янко Тенев – На 50 години. По професия електромонтьор. В момента работи като машиностроител във водещо предприятие в града.
 6. Десислава Андрова – На 59 години. Две висши образования със специалности “Икономика” и “Педагогика”. Работила е като учител в прогимназиален и гимназиален курс. В момента е на частна практика, като учител в занималня, извънкласна подготовка на ученици в начално и прогимназиално обучение.
 7. Христо Баев – На 67 години. Висше образование със специалност “Икономика и експлоатация на автомобилния транспорт и организация по безопасността на движението”. Понастоящем е пенсионер.
 8. Мариета Добрева – На 43 години. Развива се в сферата на търговията с недвижими имоти.
 9. Иван Василев – На 28 години. Средно специално образование. Понастоящем е земеделски производител.
 10. Светослав Чанев – На 24 години. Висшист със специалност “Инженер-учител”. Към момента е земеделски производител.
 11. Здравко Хаджиев – На 24 години. Със специалност „помощник треньор“. В момента работи като организатор и като треньор по футбол на деца и юноши.
 12. Неделчо Великов – На 64 години. Семеен с две деца. Завършил висше военно образование специалност „ Артилерийско въоръжение и оптични прибори“, висше гражданско образование- специалност „Инженер технология на машиностроенето“. Дипломиран фотограф и видеооператор.
 13. Иван Иванов – На 55 години. Средно специално образование. Работил като локомотивен машинист.
 14. Николай Ников – На 42 години. Художник и предприемач.
 15. Иван Колев – На 31 години. По професия е геодезист. Пет години се е състезавал за местен волейболен клуб. В момента работи във водеща европейска компания, като отговорник за качествения и количествения контрол на получаваните и складираните стоки.
 16. Росица Стаматова – На 42 години. Завършила висшето си образование в ТУ Варна със специалност “Публична администрация”. Работи в сферата на търговията.
 17. Златомира Стоянова – На 25 години. Неомъжена. Висше образование със специалност “Софтуерни технологии и дизайн” с професия Информатик. Предприемач в сферата на търговията.
 18. Йордан Георгиев – На 33 години. Със специалност “Топлинна техника”. Земеделски производител и животновъд.
 19. Антон Господинов – На 41 години. Предприемач в сферата на търговията и земеделието.
 20. Стоян Великов – На 60 години. Завършил ВТХИ проф. Д-р Асен Златарев. Инженер по специалност Технология на силикатите. Работил на ръководни позиции в системата на МВР до 2022-ра година.
 21. Севда Желязкова – На 35 години. Предприемач в сферата на земеделието.
 22. Петко Черкезов – На 46 години. Предприемач в сферата на услугите.
 23. Живодар Манчев – На 40 години. Завършва висшето си образование в ТУ София със специалност „Ремонт и експлоатация на автотранспортна техника“.
 24. Димитър Димитров – На 41 години. Предприемач в сферата на търговията.
 25. Ангел Ангелов – На 55 години. Със специалност ,,Оператор силикато производство“.