Институции представят добри практики в област Сливен за учене през целия живот

Снимка: Pixabay

Министерството на образованието и областната администрация в Сливен организират семинар за представяне на добрите практики в Сливенска област, свързани с образованието и обучението на лица, навършили 16-годишна възраст.

Семинарът ще се проведе онлайн от 11 часа на 18 ноември в платформата  ZOOM. Презентациите ще открият националният координатор и ръководител на проекта за учене през целия живот Валентина Дейкова от МОН и от зам.областния управител и областен координатор Димитринка Петкова.

Своя опит за обучение на лица над 16-годишна възраст ще споделят СУ „Аргира Жечкова“ към женския затвор,  Областният информационен център, Регионалният център за икономическо развитие, Професионалната гимназия по механотехника, читалище „Зора“, Професионалната гимназия по селско стопанство – Нова Загора, Професионалната гимназия по текстил и облекло „Добри Желязков“, Социалната услуга, управлявана от Камелия Грозева.

Семинарът е отворен. Всеки, който проявява интерес, може да наблюдава презентациите и да участва в дискусията с участниците чрез следния линк:

https://us06web.zoom.us/j/86731723586?pwd=Ym5LbW80bDlsbFJ3OHdSZkFUU1Jxdz09