„Има такъв народ“ регистрира седемчленна листа с водач Златомира Мострова

Партията „Има такъв народ“ регистрира в РИК-Сливен седемчленна листа, съобщи за БТА водачът й  Златомира Мострова. Тя ще води и листата в Ямбол.

Тя е магистър по право и народен представител в трите последни парламента – член на правната комисия, а в последните два – заместник-председател на комисията по транспорт.

Златомира Мострова е завършила ЕСПУ „Юри Гагарин“ в Сливен и подддържа активна връзка с региона.

Д-р Георги Тодоров е лабораторен лека

Втората в листата Таня Тимева управлява семейна фирма за електроника. Работила е в 46-ото и 47-то НС като главен специалист към парламентарната група на „Има такъв народ“ и главен експертен сътрудник в Комисията по култура и медии към 47-то Народно събрание. р, работил е за Световната здравна организация – 2000-2003 г. в Гана. Бил е два мандата член на Контролната комисия на Лекарския съюз. Роденият в Сливен Пламен Михайлов работи в областта на проектирането, изработката и монтажа на изделия от ковано желязо и метални конструкции.

Александър Илиев е програмист, управлява собствено дружество за компютърни системи. Петя Димитрова е член на 46-ото Народно събрание. Работи като международен треньор по латиноамерикански танци, шампион на България за 2014 г., преподавател и съдия.

Листата на „Има такъв народ“ за 21-ви МИР-Сливен:

1. Златомира Мострова

2. Таня Тимева

3. Георги Тодоров

4. Пламен Михайлов

5. Александър Илиев

6. Петя Димитрова

7. Юлия Чортленева