И в „Клуцохор“ социалисти застават зад Пламена Петрова

Пламена Петрова на срещата в кв. "Клуцохор"

Днес представители на листата на Българска социалдемократическа партия – Мартин Славов, Борислав Павлов и Емилия Желева, водени от кандидата за кмет Пламена Петрова се срещнаха с граждани от кв. „Клуцохор“.

След разгласата на срещата социалисти и леви симпатизанти, включително и партийни секретари на БСП, пожелаха да участват. Те поискаха да чуят лично от Пламена Петрова и от кандидатите за общински съветници как социалдемократите виждат управлението на Сливен.

От дясно на ляво: Пламена Петрова, Мартин Славов, Борислав Павлов, Емилия Желева

Загубихме социалните идеи и силата на социализма. Уж БСП са в Общинския съвет, но не видяхме резултати за най-бедните и за децата ни. Никой не е дошъл през мандата при нас.“, заявиха в разговора те.

Един от ветераните на БСП в квартала Иван Петров заяви, че много правилно са подредени приоритетите в платформата на социалдемократите. „Наистина най-големия проблем е демографския. От него следват и икономическа криза и всичко останало. Пожелавам ви успех!“, заяви той.

Участниците в срещата

Хората от БСП, присъствали на срещата обявиха, че държат първо на идеите и не искат повече да виждат как те се похабяват досега от техни кметове и общински съветници, които не се държат като социалисти и във властта, и в опозиция. „Жадуваме да видим млади и енергични хора с леви идеи в Сливен. Партийният съвет на БСП ги изолира и не ги допуска до листите и до Общинския съвет“, заявиха още те.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!