Хванати водачи на МПС от Сливен да шофират след употреба на алкохол и наркотици

Управление на МПС след употреба на наркотици и над 2,00 промила алкохол са установени от  полицейски служители при операция по пътна безопасност в дните от 1 до 3 юли.

На 2 юли, около 13,20 часа, на бул. „Г.Данчев“, е спрян за проверка лек автомобил „Опел Корса“, управляван от водач на 36 години от град Сливен. При проверката извършена на място се установява, че водачът управлява след употреба на наркотични вещества. По случая е образувано бързо производство.

26-годишен водач на лек автомобил „Форд Фокус“ е хванат да управлява след употреба на алкохол над 1,2 промила. Проверката е извършена на 3 юли в град Сливен от екип на участък „Петолъчка“. По случая е образувано бързо производство.

33-годишен мъж от град Сливен, водач на лек автомобил „Порше Панамера“, е хванат да управлява след употреба на алкохол над 2,00 промила. Проверката е извършена на 3 юли, на бул.“Ст.Стамболов“ в град Сливен. Техническото средство, с което е изпробван водачът на място, е показало положителен резултат над 2 промила. По случая е образувано бързо производство.

Управление с концентрация на алкохол над 2,00 промила алкохол са установили полицейски служители при проверка на 4 юли, около 02,00 часа на бул. „Бургаско шосе“ в град Сливен. Водачът е мъж на 50 години от град Сливен. Управлявал е лек автомобил „Рено Меган“. По случая е образувано бързо производство.