Хванаха жена, седнала зад волана с 2,40 промила алкохол

Двама водачи с алкохол над 1,2 промила и водач, който управлява в период на лишаване са установени при операция по пътна безопасност в почивните дни. Това съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Сливен.

На 15 декември, около 02,15 часа, на бул. „Ст.Стамболов“ е извършена проверка на
44-годишна жена, водач на лек автомобил „Форд Фокус“. Пробата за употреба на алкохол е показала 2,40 промила. Жената е задържана за 24 часа. По случая е образувано бързо производство.

28-годишен мъж от село Прохорово, водач на лек автомобил „Фолксваген“, е установен да управлява в период на лишаване. Той е хванат повторно да управлява без шофьорска книжка. За това нарушение вече има наложено административно наказание. По случая е започнато бързо производство.

Водач в 1,48 промила алкохол е хванат от полицейски служители на 14 декември в град Сливен. Около 23,20 часа на бул.“Георги Данчев“ е спрян за проверка лек автомобил “Пежо 406“, управляван от 38-годишен мъж от град Сливен. Проверката за употреба на алкохол е показала положителен резултат 1,48 промила.По случая в РУ-Сливен е започнато бързо производство.