Грипът вече е тук, как да се предпазим?

Антибиотиците все по-трудно въздействат на новите вирусни и грипни причинители. Все още като най-сигурно профилактично  средство се пропагандира и използва противогрипната ваксина. Напълно логично обаче се поставя въпросът относно нейната ефикасност, тъй като грипните вируси мутират изключително бързо и това им свойство създава трудно преодолима бариера за всяко успешно лечение.

Надеждна алтернатива в тази сложна ситуация е активирането на природната ни отбранителна система – имунитета. Всеки организъм със силен имунитет не допуска инфекция в себе си. Имунната ни система е така перфектно устроена, че успешно се справя с всяко чуждо вмешателство. Йодът, който се усвоява в клетките на щитовидната жлеза, е мощен патогенен убиец. В имунологично отношение щитовидната жлеза действа като естествена бариера:  на всеки 17 минути кръвта, циркулираща в тялото ни, минава през нея и там йодът неутрализира навлезлите в организма инфекциозни агенти, независимо колко са агресивни и устойчиви. Този жизненоважен микроелемент  мобилизира цялата защитна система и това негово свойство го прави незаменимо средство за профилактика и лечение на инфекциозните заболявания, а йодните продукти – изключително надеждна алтернатива в битката с грипа.

Микстура Син Йод“ е нов, уникален продукт, който съдържа единствената биологично активна форма на йода, съчетана с нишесте, янтарна киселина и витамин РР, гарантираща възможно най-силното му въздействие върху човешкия организъм. Това е натурална хранителна добавка с доказано високоефективен обширен спектър на действие, успешен способ за преодоляване на йодния дефицит и могъщ антисептик.

Профилактично или по време на грипните епидемии микстурата може да се използва удобно от цялото семейство, като се спазват  указаните в листовката дневни дози за възрастни и деца. Ако грипът ви е покосил, всекидневната му употреба ще ви помогне по-леко да го преодолеете, по-бързо да оздравеете и ще ви предпази от развитието на тежки усложнения. Няма противопоказания. Удобен и лесен за употреба,  флаконът с „Микстура син йод“ е достатъчен за 3-месечен профилактичен курс. Продуктът е съвместим с лекарствени терапии.

Подробна информация за прoдукта „Микстура син йод“ на сайт: www.blueiodine.eu и или във фейсбук на @bluiodine.

В Сливен препарата се предлага в аптеки „Авицена“, „Флора“ и в мрежата на „Аптеки Марешки“. В Ямбол може да се закупи от аптека „Виста“ на ул.“Граф Игнатиев“ N6 и от  „Аптеки Марешки“.