Грейнаха светлините на коледната елха в Сливен

Коледната елха в Сливен грейна навръх Никулден с куклено шествие, концерт и илюминации. Кметът Стефан Радев, децата и техните родители, които бяха дошли на общоградския празник пред сградата на Общината, извършиха обратното броене до запалването на светлините. Кметът пожела светли празници на всички деца и техните семейства.

Да имаме весела и щастлива Коледа, напук на всичко, което се случва у нас и по света през последните години. Да си пожелаем успехи през следващата година и много здраве. Да имаме много надежда и вяра в собствените си сили, да знаем, че заедно можем да постигнем всичко! Най-ценният подарък за всяко семейство е обичта, уютът и подкрепата, която намираме в домовете си. Радостта на децата ни и това те да растат щастливи и обгрижвани е най-важната ни цел„, каза кметът.

Кукленото шествие и концертът предизвикаха много приятни емоции благодарение на актьорите от Държавния куклен театър-Сливен, студио „Усмивка“ с вокален педагог Мария Желева, формация „Ноте квартет“ и водещата Николина Велчева.

И тази година Общината украси едно от живите дръвчета, които бяха засадени преди години в зелените площи на пл. „Цар Освободител“.