ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители

ГЕРБ-Сливен регистрира листата си с кандидати за народни представители за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 14 ноември. Водачът й Десислава Танева заяви, че и на тези, трети за годината парламентарни избори, ГЕРБ залага на млади и образовани хора, всеки доказал се в своята професионална област.

„Радвам се, че младите хора, които открихме в хода на нашата партийна работа – със структурите и младежката организация, отново са част от нашата листа. Искрено се надявам, не като водач на листа и представител на политическа партия, а като обикновен български гражданин, че в Народното събрание, което ще се конституира след изборите на 14 ноември, всички лични реваншистки битки ще останат на заден план, а най–важна ще бъде битката за по-добър живот на хората в България. Крайно време е тази битка да бъде започната“, каза Десислава Танева.

Листата на ГЕРБ –Сливен е от 12 души. Втора е Мария Белова – юрист, народен представител в 43-то, 44-то и 45-то Народно събрание. Трети е Борис Шейтанов – предприемач и мениджър на застрахователен офис. Четвърти в листата е Генчо Димитров – директор на Исторически музей – Нова Загора. Пети е юристът и бивш областен управител на Сливен Чавдар Божурски, който бе депутат и в 46-тото НС. Цвета Станева – директор на ДГ „Слънчице“ в Нова Загора е под номер шест в листата. Седми е треньорът по колоездене Евгени Балев. На осмо място е Велмира Вълева – асистент на евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Асим Адемов. Девети е Деян Митев –директор и главен художествен ръководител на Ансамбъл за народни песни и танци – Сливен. Заместник – кметът на община Нова Загора Ивайло Енев под номер десет. Единадесети в листата е Георги Даскалов – фармацевт и мениджър на аптека в Сливен. А педагогът Милена Гочева е на 12-то място.

След регистрацията на листата, областният координатор на партията Десислава Танева бе категорична, че вече няма никаква необходимост от реваншизъм и избори безкрай. Време е за ясна програма, ясни политически приоритети и стратегически цели, около които да се състави правителство.

 

ПРЕСЦЕНТЪР ПП ГЕРБ