Футболен клуб „Ямбол 1915“ продължава с доброто си представяне

 Отборът на Футболен клуб „Ямбол 1915“ спечели втори пореден мач, този път като домакин, срещу тима на Футболен клуб „Розова долина“ – Казанлък с 2:1. До обрата в резултата се стигна, след като гостите поведоха през първото полувреме с 1:0, но през втората част ямболци бяха по-добри и реализираха две безответни попадения.

Нужно е да се отбележи, че тази победа е изключително престижна, тъй като отборът на „Розова долина“ беше носител на Купата на България при аматьорите през изминалия сезон.

След две изиграни срещи и две победи, първата от които като гост на Футболен клуб „Димитровград“ с 0:2, отборът от Ямбол оглавява класирането на Югоизточна „В“ група на България.

Оттук нататък предстои гостуване на втория отбор на Футболен клуб „Берое“ – Стара Загора и домакинство на Футболен клуб „Карнобат“. На по-късен етап ще се изиграе и мач от турнира за Купата на България срещу отбора на „Черноморец“ –  Бургас.

Целта на ямболския тим е да спечели максимален брой точки от предстоящите мачове. Ръководството на клуба коментира, че футболистите тренират и се подготвят добре, като има няколко контузени играчи, които скоро ще се възстановят.