Джулия от Сливен успя на първи тур на конкурса мис Ливорно 22, подкрепете я и за втория

Момиче от Сливен е сред фаворитите в конкурса Мис Ливорно’22.
Джулия Галиани е на 15 години. Изучава хуманитарни науки, английски и немски език, тренира лека атлетика.

Тя събра най-много гласове на публиката във Facebook на първи тур и според регламента минава на втори, където отново публиката определя коя участничка ще върви напред. На трети тур думата ще има журито.

Джулия Галиани е дъщеря на Мариана Господинова от Сливен. Промените през 90-те я заварват като кино-механик в кино“Българка“. След закриването на киното Мариана заминава за Ливорно, Италия, където превръща хобито си в бизнес. В началото Мариана се занимава с ремонт на дрехи, в последствие създава шивашко ателие, в което работи и до днес.

Като всяко момиче на 15, Джулия се увлича от мода, но не възнамерява да работи в този бранш в бъдеще. Тя вижда перспектива в хуманитарните науки като право, лингвистика и психология. Предизвикателството, което е поставила пред себе си е да се постави на тест и да опита нещо различно. Записва се за участие в конкурса Мис Ливирно‘22 от увлечение към модата, което майка й придава с нейната работа.

Можете да подкрепите Джулия с лайк на: https://www.facebook.com/fontidelcorallo/photos/a.5261793737270109/5261792807270202