Дора Христова, водач на листата на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ: Кампанията ни беше най-позитивна и смислена, дано хората да ни подкрепят

„Предизборната кампания на Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ бе най-позитивната, с най-ясни, кратки и точни послания към гражданите.  Посланията ни са в синхрон с проблемите на хората- те искат да живеят по-спокойно, по-сигурно, да са здрави, да имат стабилна работа, а децата им да останат в България“, това заяви Дора Христова, водач на листата в Сливен от Патриотична коалиция ВОЛЯ и НФСБ при закриването на кампанията днес.

Христова се надява, че българите ще се обнадеждат, че животът може да се промени за по-добро и то скоро, каквито са целите в програмата на патриотите. „Навсякъде, във всички мои разговори с хората от област Сливен, ми споделяха, че силно се надяват безплатните лекарства за ученици до 18 години и за пенсионери над 65-годишна възраст да станат факт максимално бързо , увеличението на пенсиите също да стане скоро и то да бъде осезаемо, от оцеляването на малкия и средния бизнес – това са техните, и нашите приоритети. Ние, жените от ВОЛЯ, ще бъде гласа на жените на България в следващия парламент“, каза още Христова. Тя призова сливенчани и грагданите от областта да гласуват с разума си в неделя  и с мисъл за децата и родителите си като изберат 24 в интегралната бюлетина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!